MEDLEMSKAP

Ett medlemskap i föreningen ger oss möjligheter att verka för vårt syfte. Utan ditt medlemskap kommer vi inte att kunna genomföra de aktiviteter vi har för avsikt att driva.

Det är därför ytterst viktigt att du visar ditt engagemang och stöd genom att bli medlem.

Ett medlemskap gäller 12 månader från den månad din inbetalning registrerats.

Önskar du träda ur föreningen återbetalas inte inbetald årsavgift.

Det kan ta upp till 14 dagar från det att du betalt din faktura innan ditt medlemskort trillar ner i din brevlåda. Har du efter denna tid inte fått ditt medlemskort ber vi dig kontakta oss.

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i Svenska ATV Föreningen får du tillgång till en del trevliga förmåner som att delta på våra träffar, körningar och andra aktiviteter som föreningen genomför samt hjälp av gåvokortspecialisten.se

Är du på jakt efter tillbehör?

I samband med våra träffar finns det oftast bra erbjudanden från våra sponsorer som brukar finnas på plats med eventuell försäljning och då även kan svara på produktspecifika frågor.

Utöver detta kan det vara en idé att fråga om medlemserbjudanden hos dom återförsäljare som du hittar under länken sponsorer då du besöker deras butiker.

MEDLEMSKRAV

Föreningens krav på dig som medlem är att du godkänner och lever upp till föreningens stadgar och intentioner.

För att bli medlem skall du acceptera att ATV körning och alkohol inte hör ihop. Vare sig för dig som person eller dina vänner du kör tillsammans med. Vad alkohol har för inverkan på kroppen behöver vi nog inte redovisa.

Sist men inte minst måste du leva upp till vårt grundkrav på hänsyn till känslig natur och djurliv.

För oss är de tre grundkraven självklara, säkert också för dig. Vi vill bara säkerställa och påminna om dessa genom medlemskraven.